תפריטים

כיום בעלי עסק מתחום ההסעדה יודעים שמעבר למזון והמשקאות שהם מציעים ללקוחותיהם, הקונספט של המסעדה / בר / בית קפה חשוב ביותר.
המיתוג של המקום חשוב לא פחות מעיצוב המסעדה, כלי ההגשה, השרות, איכות האוכל.
בתכנון עיצוב התפריט חשוב שהתפריט יהיה נעים לעין של הלקוח ומותאם לצרכי הלקוח. לדוגמא: לבר חשוך, חשוב שנשתמש בפונטים ברורים בגודל אשר יהיה קריא והלקוח לא יתאמץ.
סדר המנות בתפריט יכול להשפיע על הזמנת הלקוח, לכן חשוב לייחס לקח חשיבות רבה.
פרוט המנות יקל גם על הלקוח וגם על המלצרית וימנע החזרות.
בהפקת תפריט אשר עובר מספר רב של ידיים לצד שתיה ומזון, נקפיד על כריכה מתאימה / למינציה / קפסולציה אשר יאפשרו אורך חיים רב יותר לתפריט.





עיצוב תפריט למסעדה סינית "העגור"

















עיצוב תפריט למסעדה סינית "הדרקון"
















עיצוב תפריט לבית קפה















אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

טופס יצירת קשר

שם

אימייל *

הודעה *